Profielfoto laten maken in Amsterdam

Zakelijke portretfoto op maat

Op zoek naar een ervaren portretfotograaf in Amsterdam?

Ben je op zoek naar een goede portretfotograaf in Amsterdam? Heb je zelf een nieuwe LinkedInfoto nodig, of wordt het tijd om het hele team nu eindelijk eens goed te laten fotograferen? Profielfotografie.nl is een professionele fotostudio voor uw nieuwe profielfoto en zakelijk portret. De foto’s zijn onder meer geschikt voor je cv, bedrijfswebsite, LinkedIn en ook voor andere social media. Denk ook aan de foto voor op een proefschrift of de recente foto die aangeleverd moet worden als spreker op een congres of seminar. Fotografie voor drukwerk hoort ook tot de mogelijkheden.

Momenteel is mijn pop-up fotostudio tijdelijk gevestigd in Diemen, dat tegen Amsterdam aan ligt. De portretstudio is makkelijk bereikbaar met auto, fiets en metro, en heeft bovendien eigen (gratis) parkeerplaatsen voor de deur. De openingstijden van de studio zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 19:30 uur. Daardoor kun je langskomen wanneer het jou het beste uitkomt. Bekijk mijn beschikbaarheid, reserveer, en kom langs!

Natuurlijk fotografeer ik ook op locatie. Ik beschik over een mobiele studio.  Informeer naar de mogelijkheden.

Gewoon een goede LinkedIn foto nodig?

Tijd voor een nieuwe profielfoto? Kies dan voor een professionele portretfotograaf! Omdat een representatieve foto zo belangrijk is, is het zo gek nog niet om een ervaren, professionele LinkedIn fotograaf in te schakelen.

Zo ben je er zeker van dat je er goed op staat en dat de foto ook technisch in orde is. Een recente foto met de uitstraling die jij wilt: klassiek of juist hip en eigentijds, corporate of juist wat informeler, in de studio of ergens buiten. In ieder geval een zakelijk portret waarmee je voor de dag kunt komen!

Zie verder: Voorbeelden en Tips

Gebruik van profielfoto op cv

Het is heel verstandig om wat tijd en geld te investeren in het maken van een representatieve foto voor op je cv of sollicitatiebrief. Een goede foto kan er voor zorgen dat je cv meer opvalt. Mensen zijn zeer gevoelig voor afbeeldingen en foto’s. Een sterk portret kan net dat verschil maken! Dus als je het doet, doe het dan goed!

Ook fotografeer ik voor kleine en middelgrote bedrijven

De portretfoto’s op een bedrijfswebsite zijn veelzeggend. Zijn de medewerkers allemaal op dezelfde manier gefotografeerd? Ademen de foto’s dezelfde sfeer? Dat maakt een professionele indruk en is beter dan wat foto’s die willekeurig bij elkaar geharkt zijn. Daarmee laat je zien dat het bedrijf zichzelf serieus neemt en zijn zaken goed op orde heeft. Vaak spreek ik het zo af dat de personeelsleden zelf een afspraak kunnen maken. Ze komen dan bij mij in de studio langs op het moment dat hen het beste schikt. Dan fotografeer ik ze allemaal in de afgesproken stijl. Maatwerk dus!

Zie verder: Zakelijke portretfoto’s voor bedrijven

Maak je alleen maar zakelijke profielfoto's?

Naast het fotograferen van zakelijke portretten vind ik het ook erg leuk om heel persoonlijke of meer uitgesproken dramatische portretfoto’s te maken. Denk aan auteursfoto’s, kunstenaarsportretten, portret van een familielid, maar ook castingfoto’s. Een foto voor Tinder kan natuurlijk ook.  Misschien heb je zelf een idee voor een foto, of heb je ergens een foto hebt gezien waarvan je zou willen weten of ik dat ook zou kunnen, of wat iets ongeveer zou gaan kosten. Schroom niet! Ik vind het altijd leuk om hierover mee te denken.

Zie verder: Portretfoto

De fotograaf zelf

Graag stel ik mezelf eerst even voor. Ik ben Han Furnée en ben intussen ruim 25 jaar werkzaam in de fotografie. Vanaf 2014 heb ik mezelf gespecialiseerd in het maken van zakelijke portretfoto’s in Amsterdam.

In de eerste plaats richt ik mij op mensen die wat extra aandacht willen besteden aan een representatief beeld. Ook fotografeer ik voor kleine en middelgrote bedrijven. Ieder mens is weer anders, daarom neem ik voor iedereen ruim de tijd om tot een geslaagd resultaat te komen. Ik lever dus altijd maatwerk.

Zie verder: Werkwijze

Lees hoe anderen de fotoshoot hebben ervaren, want beter kan ik het zelf niet zeggen:

Portretfotograaf Han Furnee in fotostudio in studio Amsterdam

Portfolio Profielfoto's

Contact

Profielfoto laten maken? Boek nu!

-Wegens vakantie is de studio tot en met 25 augustus gesloten-

Ruime openingstijden studio: op werkdagen van 10:30 tot 19:00 uur. In het weekend fotografeer ik alleen op locatie. Online reserveringen tot maximaal drie weken vooruit.

NB. Eenvoudig kosteloos wijzigen of annuleren van een reservering kan tot 24 uur van tevoren.

Adres studio | Profielfoto Amsterdam

Mijn pop-up studio is nu tijdelijk gevestigd in Diemen!
Gratis parkeren voor de deur op eigen parkeerplaats. Bovendien stopt de metro om de hoek.

Profielfotografie.nl
Nienoord 2
1112 XG Diemen

Han Furnée 06 21 848 848
info@profielfotografie.nl

Bedrijfsgegevens

KvK 60841257
BTW NL002169442B31
IBAN NL44INGB0792667514

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website soepel draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.