Tarieven

 • fotosessie van max. 30 minuten
 • keuze uit 3 verschillende achtergronden: wit, zwart of grijs – eventueel met verloop (zie voorbeelden 1,2 en 3)
 • 1 kleding outfit
 • lichte visagie (matteren/anti-glim)
 • professionele nabewerking en optimalisatie van de foto 
 • 1 digitale foto naar keuze (inclusief alle gebruiksrechten)
 • extra beelden voor 25,- per stuk
 • aanlevering binnen 5 werkdagen
 • Zoals de basic fotoshoot, maar dan extra:

  • meer tijd: fotosessie duurt max. 1 uur
  • keuze uit meer achtergronden (ook voorbeeld 4, andere kleuren in overleg)
  • kledingwissel mogelijk
  • persoonlijk advies vooraf mogelijk (via de mail)
  • fotografie buiten mogelijk (naast de studio, afhankelijk van het weer)
  • spoed aanlevering mogelijk (in overleg)

Verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld: een zakelijk portret in jouw werkomgeving of tegen een corporate achtergrond. Neem contact op om je wensen te bespreken.

Dit tarief is exclusief parkeerkosten en reiskosten buiten Amsterdam. Specifieke wensen kunnen van invloed zijn op de prijs.

Vanaf 4 personen geldt een aangepast tarief. Neem contact op om je wensen te bespreken.

Weet je nog niet goed hoe de serie eruit moet komen te zien? Dan kun je een (vrijblijvende) testopname bij mij in de studio laten maken. Zo kunnen we in overleg bepalen hoe de foto’s moeten worden. Dan maken we gelijk even kennis.  

Fotografie kan op locatie en in de studio. In het laatste geval kunnen je collega’s zelf een afspraak boeken voor een fotoshoot op een datum en tijdstip naar keuze. Zo kan iedereen komen op een moment dat hem of haar het beste uitkomt. Dit is ook handig bij wisseling van personeel: je houdt de website van je bedrijf dan eenvoudig up to date.

Wil je een persoonlijke of meer uitgesproken of creatieve portretfoto? Ook daarvoor kun je contact met me opnemen. Eerder maakte ik al castingfoto’s, familieportretten en portretten van acteurs, schrijvers en andere kunstenaars.

Misschien heb je zelf een idee, of heb je een foto gezien waarvan je denkt: dat wil ik ook! Vertel me wat je wilt en dan kijken we of we er samen uit komen. Ik vind het een leuke uitdaging om samen met jou over een persoonlijk portret na te denken. Dit eerste gesprek is geheel vrijblijvend, je bent nergens toe verplicht. Wil je eerst weten hoeveel zoiets gaat kosten? Ook daarvoor kun je me gerust bellen.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.  Je betaalt achteraf en krijgt een factuur op naam. No cure no pay.

Wat is het verschil tussen een basic en een uitgebreide fotoshoot in de studio?

Het belangrijkste verschil is dat we meer tijd hebben bij een uitgebreide fotoshoot. Dat betekent dat ik je beter kan coachen en dat we verschillende dingen kunnen uitproberen. Ook kun je tijdens de shoot van kleding wisselen.

Verder is de basic shoot altijd tegen een effen achtergrond, zoals de voorbeelden 1, 2 en 3. Je kunt kiezen uit 3 kleuren: wit, zwart en grijs (eventueel met een verloop). Bij een uitgebreide fotoshoot heb je meer keus. Je kunt dan ook kiezen voor voorbeeld 4 of voor andere achtergrondkleuren. Geef van tevoren aan welke achtergrond jouw voorkeur heeft, dan zorg ik ervoor dat alles klaarstaat!

De effen achtergronden zijn het meest gekozen!

Profielfoto laten maken? Boek nu!

-De hele maand juni gesloten wegens vakantie-

Ruime openingstijden studio: op werkdagen van 10:30 tot 19:00 uur. In het weekend fotografeer ik alleen op locatie. Online reserveringen tot maximaal drie weken vooruit.

NB. Eenvoudig kosteloos wijzigen of annuleren van een reservering kan tot 24 uur van tevoren.

Twijfel je nog? Lees de reviews op Google!

Karakterportret - Prijs op aanvraag

Reiskosten

*Voor fotografie buiten Amsterdam reken ik wel reiskosten:
Tarief: reistijd 22 euro per uur plus 0,38 euro per gereden kilometer.

Een goede foto is een investering in jezelf!

BTW

Foto’s die gebruikt worden voor het bedrijf zijn zakelijke kosten. Deze kosten kunnen zakelijke cliënten ten last van hun resultaat brengen. Ook de BTW kan worden terug gevraagd bij de belastingdienst.

 • Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
profielfoto silhouet

Cadeau idee:

Geef iemand een professionele profielfoto als origineel afstudeercadeau!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website soepel draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.