Tarief

logo profielfotografie.nl
zakelijk portret vrouw studio montage
goed portret op lokatie amsterdam linkedin
zakelijk portret vrouw door portretfotograaf bedrijfsfotografie cv
profielfoto zakelijk portret amsterdam voorbeeld 6
profielfoto linkedin amsterdam smoelenboek man pasfoto voorbeeld 5
profielfoto facebook amsterdam man  voorbeeld 8
zakelijk portret vrouw studio door portretfotograaf han furnee
zakelijk portret man door portretfotograaf in amsterdam bedrijfsfoto han furnee bedrijfsfotografie

Aanbevelingen van klanten:

 

Lees reviews op:  Google  - Vandaag voor het laatst bijgewerkt  -

 

Directe reviews:  - Voor het laatst bijgewerkt op 17 januari 2019 -

 

Conny Smaal, Psychotherapeut bij AdCor Dieptetherapie: "Han voelt mensen aan en stelt je direct op je gemak. Hij haalt het beste uit je en staat je het hele proces bij met zijn professionele adviezen. Onwijs leuke en relaxte fotoshoot gehad met als eindresultaat prachtige foto’s!  Dus heb je een mooie en goede profielfoto nodig? Gewoon naar Han gaan!"

 

Carolina: “Professionele, warme en geduldige benadering om tot een perfecte profielfoto te komen.”

 

Alexander Gullon, Strategie Consultant: “Han is professioneel, persoonlijk en snel met oplevering van uiteindelijke foto. Ik ben erg tevreden met het resultaat.”

 

Roel van der Steen: ”Alle commentaren in de andere aanbevelingen zijn waar.”

 

Roy van Leeuwen, Technisch tekenaar: ”Han maakt geweldig mooie foto's en tijdens de fotoshoot heerste een relaxte sfeer. De foto's zijn heel mooi geworden en ik zou zeker een volgende keer weer bij Han langs gaan.”

 

Marlies, Leidinggevende bij Kinderdagverblijf Bloem: “Voor op onze website wilde wij profielfoto's van onze werknemers, na even online zoeken kwamen wij op de website van Han en hebben wij een afspraak gemaakt. Wij zijn zeer tevreden over de foto’s!”

 

Quirine,  Arts: ”Erg mooie profielfoto's. Zowel het maken van de foto's als de afwerking heel professioneel maar tegelijk persoonlijk. Ben erg blij dat ik hier mijn foto heb laten maken. Een echte aanrader.”

 

Corine Beerepoot, Jr Management Consultant bij Magnus:”Han neemt zorgvuldig de tijd voor je, neemt je eigen wensen in beschouwing tijdens de shoot en stelt je op je gemak. Ik ben tevreden met het resultaat!”

 

Philip van Tiel Advies, Coach: "Vlotte en persoonlijke approach en een heel professioneel resultaat. Van harte aanbevolen!."

 

Peter Zonneveld, Jr. Consultant bij Magnus:”Toen ik eenmaal de studio van Han had gevonden werd ik erg vriendelijk en professioneel geholpen met het maken van mijn bedrijfsfoto. Han denkt goed met je mee over wat je wilt en weet op een leuke manier ervoor te zorgen dat je de beste foto krijgt! Kan iedereen die een zakelijke foto moet laten maken Han erg aanraden! "

 

Kimm van Splunter-Mazer,  Marketing en Communicatie Manager bij Magnus: "We werken al meer dan een jaar met Han, en naar volle tevredenheid. We vinden het belangrijk om professionele foto's van onze consultants te hebben, met een zelfde uitstraling, die we kunnen gebruiken op onze website, CV's en in presentaties van het team. Afgelopen week had ik eindelijk zelf een afspraak ingepland. Een beetje zenuwachtig stapte ik de drempel van Han's studio binnen, want echt poseren vind ik best lastig. Gelukkig nam Han ruim de tijd. We beoordeelden samen outfit, haar en make-up en wat de beste houding zou zijn. Na een paar testfoto's bekeken we het resultaat op de computer. Vervolgens maakten we weer wat foto's. Ondertussen gaven we scores aan de foto's; met welk profiel kwam ik het beste tot mijn recht en zat m'n haar echt wel naar wens? Door steeds rustig de tijd te nemen, me op m'n gemak te stellen en de foto's tussentijds te beoordelen konden we goed bijsturen naar een mooi resultaat. Ik ben heel tevreden! "

 

Suzanne Felderhof , Coach: "Ik ben heel blij met de foto's die Han heeft gemaakt. Heb gekozen voor een Linked-in foto en een andere voor facebook. Veel complimenten gekregen! Een echte aanrader."

 

Frans de Lange,  Management Consultant bij Magnus: "Gisteren heeft Han een prachtige profielfoto van mij gemaakt i.o.m. werkgever. Han doet dit met veel flair en geduld en het resultaat was er dan ook naar. Een aanrader!"

 

 

 

Schrijf review!

 

Een goed portret maak je samen

 

De fotoshoot is niet iets wat je ondergaat, maar waar je actief bij betrokken bent. Een goede profielfoto maak je samen met de fotograaf!

 

Direct resultaat

Voor iedere profielfoto neem ik ruim de tijd om tot een geslaagd resultaat te komen. Tijdens de shoot bekijken we foto’s samen op een beeldscherm: je kunt dan aangeven of er nog iets is wat je anders wilt of iets wat je wilt proberen. Er is voldoende tijd om bijvoorbeeld een kledingstuk te wisselen. Als we klaar zijn met fotograferen stuur ik je een selectie van de beelden toe en kan je thuis de foto’s nog eens rustig bekijken en een keuze maken. De foto van jouw keuze wordt dan netjes geretoucheerd, om hem net dat beetje extra te geven. Eventuele onvolkomenheden worden weggewerkt. Je ontvangt je profielfoto binnen een week.

“Ik wil niet op de foto”

 

Soms zien mensen op tegen het poseren. In de praktijk blijkt het mee te vallen, veel mensen vinden het zelfs leuk om te doen!

 

De praktijk

Regelmatig krijg ik de volgende opmerkingen te horen:

 

 • “Ik ben niet fotogeniek.” > Inderdaad, niet iedereen is even fotogeniek. Daarom is het juist verstandig om naar een professionele fotograaf te gaan. Een goede portretfotograaf legt de nadruk op je sterke punten en weet je zwakke punten te verdoezelen.

 • “Ik kan niet op commando lachen.” > Dat hoeft ook niet! Lachen is niet verplicht. Een lach kan een foto een meerwaarde geven, maar dat hoeft niet. Het hangt natuurlijk ook van je functie af, en van wat je wilt uitstralen, of je met een lach op de foto wilt.

 • “Ik heb niet zoveel tijd. Waarom maak je zoveel foto's, één foto is toch genoeg?” > Onderschat de kracht van een foto niet. Het eerste wat mensen van je zien is je profielfoto: die is dus belangrijk voor de eerste indruk. Als je dan net een beetje gek in de lens kijkt of je huid een beetje glimt, doet dat afbreuk aan je presentatie. De profielfotograaf kan je hier deskundig advies over geven. Nu een half uur investeren kan je later veel opleveren.

 • “Ik wil liever niet met mijn hoofd op internet.” > Dit is een persoonlijke keuze, niemand kan je hiertoe verplichten. Realiseer je echter dat je tegenwoordig al snel opvalt in negatieve zin als je niet zichtbaar bent op internet. Bovendien biedt een profielfoto op LinkedIn je ook een kans om je op een positieve manier te presenteren, op de manier die jij wilt.

 

Achteraf geven de meeste mensen aan dat ze het toch wel leuk vonden om op de foto te gaan. Omdat de foto een gezamenlijk product is, is iedereen uiteindelijk enthousiast over het resultaat. Maar: mochten we er tijdens de fotosessie echt niet uitkomen, dan geldt: no cure, no pay. We hebben het dan in ieder geval geprobeerd!

Maak je ook foto's in andere stijlen?

 

Er zijn natuurlijk oneindig veel meer verschillende fotografiestijlen mogelijk dan de voorbeelden op deze website.

 

In overleg

Misschien heb je een heel mooi portret of linkedinfoto van iemand gezien en denk je: dat wil ik ook! Aarzel dan niet om contact met me op te nemen.  Ik beschik over een goed uitgeruste fotostudio en heb ruim 15 jaar photoshop-ervaring in de reclame!

 

Muzikant, Auteur of andere artiest?

Iedere artiest heeft eigenlijk een paar verschillende foto’s van zichzelf nodig..... Lees HIER meer.