Werkwijze

Een goed portret maak je samen

De fotoshoot is niet iets wat je ondergaat, maar waar je actief bij betrokken bent. Een goede profielfoto maak je samen met de fotograaf!

Direct resultaat

Voor iedere profielfoto neem ik ruim de tijd om tot een geslaagd resultaat te komen. Voorafgaand aan de shoot krijg je per mail nog wat tips om je voor te bereiden op de shoot. Tijdens de shoot bekijken we foto’s samen op een beeldscherm: je kunt dan aangeven of er nog iets is wat je anders wilt of iets wat je wilt proberen. Er is voldoende tijd om bijvoorbeeld een kledingstuk te wisselen. Als we klaar zijn met fotograferen stuur ik je een selectie van de beelden toe en kan je thuis de foto’s nog eens rustig bekijken en een keuze maken. De foto van jouw keuze wordt dan netjes geretoucheerd, om hem net dat beetje extra te geven. Eventuele onvolkomenheden worden weggewerkt. Je ontvangt je profielfoto binnen een week (in overleg).

Ontspannen sfeer

Tijdens de fotoshoot probeer ik altijd een leuke en ontspannen sfeer te creëren. Geen enkele fotosessie is hetzelfde, en dat laat ik graag gebeuren. Als je even wilt pauzeren – wat drinken, kletsen  of je telefoon even checken – doe dat gewoon, want ik wil niet dat je je gehaast voelt. Lees hoe anderen de fotoshoot hebben ervaren. Beter kan ik het zelf niet zeggen:

Ook fotografeer ik voor kleine en middelgrote bedrijven

De portretfoto’s op een bedrijfswebsite zijn veelzeggend. Zijn de medewerkers allemaal op dezelfde manier gefotografeerd? Ademen de foto’s dezelfde sfeer? Dat maakt een professionele indruk, het is beter dan wat foto’s die bij elkaar geharkt zijn. Daarmee laat je zien dat het bedrijf zichzelf serieus neemt en zijn zaken goed op orde heeft. Vaak spreek ik het zo af dat de personeelsleden zelf een afspraak kunnen maken. Ze komen dan bij mij in de studio langs op het moment dat hen het beste schikt. Dan fotografeer ik ze allemaal in de afgesproken stijl. Maatwerk dus.

In overleg

Misschien heb je een heel mooi portret of linkedinfoto van iemand gezien en denk je: dat wil ik ook! Aarzel dan niet om contact met me op te nemen.  Ik beschik over een goed uitgeruste fotostudio en heb ruim 15 jaar photoshop-ervaring in de reclame!

werkwijze portretfotograaf lichtopstelling
Sluit Menu