Tarief

logo profielfotografie.nl
profielfoto amsterdam zakelijk portret in studio
man met baard in studio basic profielfoto
amsterdam zakelijk portret cv han furnee man monochroom
profielfoto witte achtergrond vrouw amsterdam linkedinfoto
natuurlijk portret profielfoto op lokatie buiten man
zakelijk portret voor website vrouw

Zakelijk portret laten maken in Amsterdam

 

Goed bereikbaar en ruime openingstijden (ook weekend)

Mijn pop-up fotostudio is nu gevestigd in een kantoorruimte gelegen tussen de A9 en A10  vlak bij metrostation Amsterdam Verrijn Stuartweg en trein/metro-station Diemen-Zuid.

 

Gewoon een goed zakelijk portret nodig?

Kies dan voor een professionele portretfotograaf!

 

Een professionele fotograaf maakt een foto waarmee je voor de dag kunt komen.

 

Zakelijk portret op maat

Omdat een profielfoto zo belangrijk is, is het niet zo gek om een professionele portretfotograaf in te schakelen. Zo ben je er zeker van dat de foto technisch in orde is en dat je er goed op staat. Een portret met de uitstraling die jij wilt.

Profielfoto = Eerste indruk

 

Een profielfoto vertelt niet alleen hoe je eruit ziet, maar ook wat je uitstraalt. Om een goede eerste indruk te maken, is een goede profielfoto onmisbaar.

 

Een goede profielfoto kan het verschil maken!

Het eerste wat jouw zakelijke contacten van je te zien krijgen is meestal je foto op LinkedIn. Je linkedinfoto geeft een eerste indruk van wie jij bent, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Daarbij spelen veel elementen een rol: gezichtsuitdrukking, kapsel, kledingkeuze, kleurgebruik, camerastandpunt, belichting, achtergrond… Kijk je in de lens, of juist niet? Zie je er moe uit? Glimt je huid? Al die informatie weegt mee in het oordeel dat over jou gevormd wordt.

 

Ook voor bedrijven

Ook de portretfoto's op een bedrijfswebsite zijn veelzeggend. Zijn de medewerkers allemaal op dezelfde manier gefotografeerd? Ademen de foto’s dezelfde sfeer? Dat maakt een professionele indruk, het is beter dan wat foto’s die bij elkaar geharkt zijn. Daarmee laat je zien dat het bedrijf zichzelf serieus neemt en zijn zaken goed op orde heeft.