Zakelijke portretfoto's voor bedrijven

Professionele fotografie draagt bij aan bedrijfsimago

Bedrijfsimago en personal branding worden steeds belangrijker. Voor bedrijven is het daarom aan te raden om profielfoto’s van alle werknemers in dezelfde stijl te laten maken. Deze bij elkaar passende zakelijke portretfoto’s kunnen dan worden gebruikt voor LinkedIn persoonlijke profielen, LinkedIn-bedrijfspagina’s, bedrijfs-websites, marketing materialen, nieuwsbrieven en bijvoorbeeld e-mail handtekeningen.

Corporate headshot

De wereld verandert en de manier van zaken doen ook. Meer dan ooit tevoren spelen e-mail en websites een belangrijke rol in het verkrijgen van informatie. Persoonlijke ontmoetingen komen steeds minder voor, terwijl het nu juist het menselijke contact is dat een belangrijke rol speelt bij verkopen en succesvolle zakenrelaties.

Als je niet de mogelijkheid hebt gehad om iemand in eigen persoon te ontmoeten, dan zul je moeten vertrouwen op jouw professionele portret dat jou presenteert op alle sociale platformen zoals Facebook, LinkedIn Twitter en Instagram. Steeds meer bedrijven voegen foto’s van hun werknemers toe aan hun website om daarmee een vriendelijk gezicht aan hun bedrijf te geven. Het blijft belangrijk om te weten met wie je zaken doet, en het zien van een gezicht kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren.

Het belang van eenheid in de fotografie-stijl voor de werknemers van uw bedrijf

Consistentie in de portretten van de werknemers zorgen ervoor dat jouw team er professioneel uitziet en als eenheid overkomt. Zakelijke portretfoto’s van hoge kwaliteit tonen dat er geïnvesteerd wordt in het bedrijfsimage, en daarmee dus ook in het geleverde werk.

Een professioneel portret geeft de werknemer een gevoel van trots. Ze zullen zich goed voelen over de plek waar ze werken en over de rol die ze binnen het bedrijf vervullen.

Door het kiezen van de geschikte professionele portretfotograaf, bepaal je zelf hoe de foto’s er uit zien die je klanten te zien krijgen. Dus hoef je het niet meer aan collega’s over te laten om voor een bruikbare foto te zorgen.

Vaak kiezen mensen die werkzaam zijn op de afdeling verkoop ervoor om een foto in de afzender van hun e-mail op te nemen. Het zal zeker bijdragen aan een sterke branding als deze foto’s in dezelfde stijl zijn gemaakt. 

Zakelijke portretfoto laten maken in de studio of op locatie

Portretfotografie bij mij in de studio

  • de werknemers kunnen zelf een afspraak boeken voor een fotoshoot op een datum/tijdstip naar keuze, zodat iedereen kan komen op een moment dat het hem of haar het beste uitkomt.
  • Vooraf vrijblijvende testshoot is mogelijk. Omdat het vaak nog niet helemaal duidelijk is hoe de serie er uit moet komen te zien kan het handig zijn om van tevoren bij mij in de studio een testopname te laten maken. Dan kunnen we in overleg precies bepalen hoe de foto’s moeten worden en maken we direct even kennis.

Portretfotografie op locatie

  • Op de afgesproken dag kom ik langs met m’n portable studio, en ik fotografeer de werknemers op een door jullie zelf opgesteld schema. Maximaal twee (!) mensen per uur.  
  • Natuurlijk is ook bij “fotografie op locatie” in overleg een testshoot mogelijk.
linkedinfoto man
profielfoto man buiten
zakelijke portretfoto vrouw
zakelijke portretfoto glimlachende man met kuifje zwartwit

Profielfoto laten maken? Boek nu!

-De hele maand juni gesloten wegens vakantie-

Ruime openingstijden studio: op werkdagen van 10:30 tot 19:00 uur. In het weekend fotografeer ik alleen op locatie. Online reserveringen tot maximaal drie weken vooruit.

NB. Eenvoudig kosteloos wijzigen of annuleren van een reservering kan tot 24 uur van tevoren.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website soepel draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.